NE MOŽEŠ DA BUDEŠ USPJEŠAN, AKO NISI BIO SIROMAŠAN: Viki Miljković otkrila recept za uspjeh

Govoreći na temu da li je sramota biti sretan u svetu kada je toliko nes**će oko nas, gosti Sanje Marinković u prazničnom izdanju emisije “Magazin In” otkrili su mnogo toga o sebi.

Pjevačica Viki Miljković otkrila je da ne postoji uspješan čovjek koji makar jednom nije bio na dnu.

Ne postoji uspješan čovek koji makar jednom nije bankrotirao. Svi smo mi u životu imali manje-više teške probleme, uspone i padove, ja sam toliko stvari preturila preko svojih leđa, ali to se na mom licu nije vidjelo, to niko nije mogao da prepozna.

Da li mi ruže cvjetaju, ili sam na podu, kobeljam se, ali kad god ustanem budem pozitivna, i zato me Bog nagradi. Svi smo dolazili u tu situaciju, samo što se o tome ne zna niti treba pričati, glavu gore, ustaneš i ideš još bolje – istakla je Viki.

Ona je potom dodala da siromašni ljudi više grabe ka uspjehu, te da nema potrebe da budete nesigurni u sebe zbog loše finansijske situacije.

Ne možeš da budeš uspješan ako nisi bio siromašan. Siromašni grabe i kidaju, svi smo mi bili siromašni i postali danas ovo što jesmo i podsrek za one siromašne da vam to nije prepreka da jednog dana budete uspješni i bogati – rekla je Viki prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.