“GRLIO SAM SANDUK I KUKAO” Tozovac se prisjetio najbolnijeg trenutka u životu

Legenda naše narodne muzike Predrag Živković Tozovac nedavno je, kako tvrde mediji, stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom izabranicom Mimom.

Tozovac je shvatio da je ona žena njegovog života kada je sanjao da je um**a, što mu je veoma teško palo.

– Moja žena, smijem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života.

Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali prije svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu.

Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”.

Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovjek kaže. Tako da sam joj tad najljepšu ljubavnu pjesmu rekao – ispričao je Tozovac.

Takođe, malo ko zna da pjevač iza sebe već ima jedan brak, koji nije uspio. On se oženio jako mlad, a sa tadašnjom suprugom rastao se poslije nekoliko godina.

Bio sam oženjen kao mlad čovjek sa dvadeset godina. Brak tada nije uspio. Ne znam o toj ženi ništa, živi sa porodicom u Americi.

Bio sam veoma mlad, tada sam imao svega dvadeset godina i na početku karijere.

Međutim, rastali smo se poslije nekoliko godina, danas nemam kontakt sa njom – otkrio je legendarni pjevač prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.