KEBA NEMA POJMA O NJIHOVOM BRAKU: Ne pričam sa Igorom i Severinom

Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li da dolazi u skorije vrijeme, ali to je njena stvar – rekao je pjevač.

Severinin svekar Dragan Kojić Keba otkrio je da nije u kontaktu sa snahom, a sa sinom ne razgovara o njihovom braku, a porodičnog okupljanja za božićne i novogodišnje praznike, neće biti.

– Ništa posebno ne želim u Novoj godini, osim da koronavirus prođe i da svi budemo zdravi. Novogodišnje praznike sam proveoi kod kuće, ali moja porodica neće biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam što se u njihovom braku dešava, ne pričam s njima!

Niti treba da se miješam u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li da dolazi u skorije vrijeme, ali to je njena stvar – rekao je pjevač.

Dodao je da mu nije jasno zašto mediji njega ispituju o Severini.

– Moj sin i snaja imaju svoj život. Njih morate da pitate kako će i gdje biti za praznike. Ne mogu da odgovaram umesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja – rekao je prenosi expresstabloid.

Piše: N. N.

.

.

.

.

.

.

.