SAMO NJEGA JE VOLJELA: Ovako je izgledao bivši muž Nede Ukraden

Neda Ukraden u domaćoj javnosti prisutna je već decenijama, ali se o njenom privatnom životu veoma malo zna.

Naime, Neda ima samo jednu ćerku Jelenu, koju je dobila u braku sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom.

Njihova ljubav je trajala čitavu deceniju, a onda je uslijedio razvod. Nedin bivši suprug je pre**nuo prije 6 godina, a pjevačica je u prošlogodišnjem izdanju emisije “Magazin In” kod voditeljke Sanje Marinković otkrila da li bi ponovo mogla da stane na ludi kamen.

Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, vidjela sam, nije mi išlo, shvatila sam negdje da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesretna.

U počerku su svi puni razumjevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične.

I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savjestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše.

Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Riječ je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ.

Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava – prepričala je Neda svoje iskustvo.

Podsjetimo, Neda i Milan su se upoznali kada je pjevačica imala 18 godina, a on je bio 14 godina stariji od nje. U braku su dobili kćerku Jelenu, od koje je pjevačica dobila troje unučadi prenosi expresstabloid.

.

.

.

.