PRIZNALA DA JE ATEISTA, A ONDA JE ISPLIVALA OVA FOTOGRAFIJA: Jelena Karleuša u do sada neviđenom izdanju

Karleuša je ispod fotografije ostavila i jaku poruku, navodeći da poštuje tradiciju, iako je ateista, te da je najbitnije biti čovjek. Kako je napisala, sve ostale podjele su u našim glavama

Pop zvijezda Jelena Karleuša objavila je fotografiju sa ćerkama i česnicom, navodeći da iako je ateista, djecu uči da poštuju tradiciju.

Jelena je na fotografiji u crnoj haljini, a pored nje su njene ćerke Nika i Atina, koje zajedno sa Jelenom u rukama drže česnicu i obilježavaju praznik.

Karleuša je ispod fotografije ostavila i jaku poruku, navodeći da poštuje tradiciju, iako je ateista, te da je najbitnije biti čovjek. Kako je napisala, sve ostale podjele su u našim glavama.

“Iako sam ateista, sa zadovoljstvom učim djecu tradiciji našeg naroda ali i tradiciji Slovenije, Hrvatske, Bosne, Kosova, Crne Gore, Austrije … jer u nama teče krv svih tih naroda.

Otac mi je Srbin, majka Slovenka, jedan deda iz Like, drugi iz Slovenije, jedna baka iz Bosne, druga sa Kosova, prababa Austrijanka… šta sam onda ja?

Ja sam ČOVJEK. I volim i poštujem sve vjere i nacije…jer kad se sve sabere i oduzme, kad je frka-mi smo svi ISTI. Jedina podjela je u našim glavama.

Prema tome, budite dobri LJUDI i učite svoju djecu pravim vrijednostima. Oni su bolja budućnost”, napisala je ona u opisu fotografije prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.