SAŠA POPOVIĆ JE HIJENA KOJA PREPOZNAJE NAS LUDAKE: Đorđe David se nije pokajao dolaskom u “Zvezde Granda”

Iako su mu rokeri zamjerali.

Dolaskom u žiri najpopularnijeg talent šoua „Zvezde Granda“ Đorđe David razočarao je mnoge ljubitelje tvrđeg zvuka, koji su tvrdili da je prodao rokenrol.

Danas priznaje da mu učešče u ovom talent šou osporavaju samo polu muzičari, ali da ne mari za komentare jer konačno ima priliku da pokaže kako svoje glumačke i pjevačke sposobnosti, tako i da promoviše pravi rokenrol.

Mislim da je Saša Popović ozbiljna hijena koja nas lu**ke prepoznaje i pakuje i okuplja i koji tačno, u svakom trenutku zna kako treba i zbog toga je veliki koliko jeste.

Popović kao da je dugo godina studirao psihologiju, jer on najbolje može da poveže boje, da procjeni i ljude i situaciju koja se dešava na sceni i odatle sve kreće – rekao je Đorđe o Saši Popoviću,a onda se osvrnuo na ostatak žirija.

 Poslije svega u “Zvezdama Granda” mogu da kažem da je Viki najbolji čovjek na estradi kojeg sam upoznao za 56 godina svog života.

Da mi je to neko rekao prije 10 godina da ću izjaviti, slatko bi mu se nasmijao u facu. Možda se najbolje slažem sa Marijom i Viki, a Bosanac mi je bio najveća nepoznanica i imao sam gard u početku.

Kasnije sam shvatio da on zast**šujuće dobro poznaje muziku, tačnije sve žanrove-kaže Đorđe prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.