Učesnik “Zadruge” se bavio prljavim poslom: Bora kr*o automobile, pa dijelove prodavao van Beograda

Santana je odlazio u Čačak da se sastaje sa mušterijama koji su kupovale ukr*den materijal. Za dlaku je izbegao robiju kada su dva muškarca otkrivena i uhapšena.

Učesnik “Zadruge 4” Borivoje Bora Marinković poznatiji kao Bora Santana zajedno sa još četiri muškarca tokom 2018. učestvovao je u kr*đi nekoliko automobila na teritoriji Beograda!

Kako Rijaliti saznaje, on je prodavao auto-delove u nekoliko gradova u provinciji, ali je uspeo da izbegne odlazak na ro*iju jer nisu nađeni dokazi da je učestvovao u kr**ama.

Bora je sa jednim prijateljem i tri momka koja je upoznao preko njega pomagao u kr**i automobila. Dogovorili su se da njegov zadatak bude da ih pokriva kada idu u plj**ku i da delove iz auta koje su naknadno vadili i rasklapali prodaje po centralnoj Srbiji.

Bora je prihvatio ponudu zbog novca jer u tom periodu nije mnogo radio i samo je čekao da uđe u “Zadrugu”. Bio je u kontaktu s dva čoveka iz Čačka i Kraljeva koji su mu davali instrukcije i lokacije na kojima se nalaze garaže u kojima treba da se čuvaju delovi za prodaju.

Odlazio je tamo kada bi se ljudi javili za delove i tako je uzimao dobru lovu – priča nam izvor blizak Santani.

Kako saznajemo, grupa momaka je automobile kr*la na nekoliko lokacija u Beogradu da bi se nakon toga isti odvozili van prestonice.

Bora je imao tačne dojave kada i u koje vreme treba da se sastane sa momcima da bi se dogovorili oko plana rada. Kad bi mu zvonio telefon, odmah bi ustajao sa stolice i izlazio iz kafića da razgovara.

U gradovima u kojima je prodavao delove uzimao je prenoćište u hotelima, pa bi se vraćao u Beograd. Najviše su se krali automobili škoda i golf, pa su tako ojadili na desetine građana.

Bora nas je uvek čašćavao kad bismo izlazili u grad. Imao je dosta para, a kad bismo ga pitali odakle mu, rekao bi: “Nije bitno odakle je lova! Daj da trošimo dok ima. Upao sam u neki biznis. Dobra para je u pitanju i nisam mogao da odbijem” – priča nam sagovornik.

Santana se ovim biznisom bavio oko šest meseci, a za dlaku je izbegao da završi na robiji kada su uhvaćena dvojica muškaraca.

Policija je prilikom pretresa stana jednog od učesnika plj*čke automobila našla dokaze o tome čime se bave, nakon čega im je odmah pisana krivična prijava.

Istog dana je uhapšen zajedno sa još jednim kolegom, dok su se Bora i još dva muškarca izvukli pošto ih ovi nisu ocinkarili. Bora je odmah prestao sa prodajom auto-delova i zbog toga to nikada ne pominje – priča naš sagovornik.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.