Maja Berović iskreno o prinovi: “Roditeljstvo može da sačeka još nekoliko godina”

Za muzičku zvijezdu Maju Berović 2020. godina bila je izuzetno plodonosna, uprkos pandemiji korona vi**sa – ona je izdala novi studijski album koji je ponovo iznjedrio mnoštvo hitova, ali i svoju liniju šminke, koja je postigla veliki uspjeh.

Ipak, za 2021. godinu ima brojne velike planove, a javnost često interesuje da li joj je u planu i da se ove godine ostvari u ulozi majke.

– Mnogi me to pitaju, ali voljela bih da jednom za svagda stavim tačku na to pitanje. Smatram da postoji mnogo stvari koje nisam uradila u karijeri i da je pravo vrijeme da to načinim sada.

Roditeljstvo može da sačeka još nekoliko godina, jer za to treba da budete spremni, ali i da uživate u svim tim momentima sa djetetom.

Tada ne možete da idete na nastupe i da obavljate brojne druge aktivnosti, nego jednostavno vaš život dobije neku novu dimenziju i vi morate da sve obaveze podredite djetetu.

Zato vjerujem da nikada nije kasno za to poglavlje života – poručila je pjevačica, koja je priznala i ko joj to nedostaje tokom praznika.

– Uvijek postoje ljudi koji vam nedostaju. To nije samo sada. Meni svake godine nedostaje otac, ali ne bih otvarala te životne rane u ovim danima prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.