KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Đorđe David dobio ponudu koja se ne odbija

Baš mu je krenulo! Upravo ovako možemo da kažemo za Đorđa Davida kojem je prethodna godina donijela mnogo lijepih stvari.

Nakon 10 godina diskografrske pauze, uspio je da sa svojim bendom “Death Saw” objavi album “Da se ne zaboravi”, održi prvi online koncert u karijeri, a sada je dobio još jednu interesantnu ponudu koju nije mogao da odbije.

– U jeku promocije novog albuma, gdje se duetska numera sa Ivanom Peteres baš zavrtjela, dobili smo novu ponudu i to na osnovu samo jednog live nastupa, tj. koncerta koji smo održali 4. decembra – započinje priču roker i hvali se da je ponuda stigla od velike izdavačke kuće koja je zainteresovana da izda njegov prvi live album.

-Deset godina album nije izašao, a onda u tri mjeseca će se pojaviti čak dva albuma. Prvi je za Grand, a drugi live i to će ujedno biti moj prvi live album ikada izdat.

Zahvaljujući “Zvezdama Granda”, uspijevam da rokenrol plasiram na velika vrata – ponosno je izjavio Đorđe i dodao da je za sve “krivo” izvođenje pjesme “U vremenu horoskopa”, inače obrade “At*mskog skloništa” prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.