On je buduća najveća balkanska zvijezda

Bjelopoljac Isak Šabanović priredio je gledaocima i žiriju najemotivniji nastup do sada u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu ”Zvezde Granda” otpjevavši hit Željka Bebeka “Oprosti što te volim”.

Isak, talentovani mladi muzičar iz Bijelog Polja, rekao je da se za ovakvo nešto spremao čitav život.

Raspametio je žiri svojim glasom, emocijom i scenskim ponašanjem, a u oslobađanju od treme i sticanju samopouzdanja, pomogao mu je mentor Mili.

“Majstore Isače, ti si sve ono što ja zagovaram devet godina koliko sam ovdje. Ti si pokazao šta je muzika i šta je ljubav i evo doći ću da ti se poklonim”, rekao je Bosanac i izazvao more suza kod kandidata.

“Isače, rasplakao si me i dirnuo, sine ovo je nenormalno dobra emocija”, rekao je Đorđe David.

“A ti Isače, ja ti čestitam ti si od večeras nova balkanska zvijezda”, izjavila je Karleuša a onda se Isak iznenadio što mu nije komentarisala kilažu.

“Majka mi je rekla da ćete mi savjetovati da smršam”, oglasio se on na šta je JK dodala: “Ma vidi, svaka bi ti dala”.

Isak je usput želio da zahvali mentoru Miliju što ga je hrabrio, iako na probi nije puno pokazao.

“On se i na probi rasplakao. Pjeva pjeva i okrene leđa, ja kažem ajde okreni se a on ne može jer plače”, rekao je Mili, a onda ga je Jelena pitala šta je čekao da se prijavi.

“Nisam imao hrabrosti da dođem. Ja se za ovo spremam čitav život”, rekao je Isak.

Marija Šerifović, poznata po tome da osjeća energiju drugih ljudi, pročitala je kandidata na ”prvu”.

“Ti u sebi imaš miks sumanutih emocija ali vidi, put od Zvijezda Granda i onoga što tebi pripada jako je dugačak, odvratan, trnovit i težak. Ja ovo do sada nisam nikome izgovorila, a evo sada ću. Ti ćeš sa mnom pjevati duet”.

(Izvor- m.cdm.me)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.