Nikolija otkrila kako ju je majčinstvo promijenilo i na čemu je najviše zahvalna u prošloj godini

Na samom početku razgovora Nikolija Jovanović otkrila je šta je ono dobro, a šta loše što joj je 2020. godina donijela.

– Hvala Bogu svi moji kao i ja smo uspjeli da sačuvamo zdravlje, što je najbitnije. Rea, Relja i ja smo bili non-stop zajedno i jako smo uživali u tome.

Imala sam vremena da se posvetim sa sestrom našem brendu odjeće i spremim nove muzičke projekte za 2021. Cjelokupna situacija u svijetu je takva kakva jeste, što je uticalo svakako u nekim trenucima na raspoloženje svih nas, ali se nadam da će se sve brzo vratiti u normalu, rekla je ona.

Iako za doček Nove godine nije radila, proslavila je na najljepši način.

– Proslavila sam mirno u krugu porodice i par najblizih prijatelja, otkrila je Nikolija.

S obzirom na to da je pokrenula novi posao, otkrila je kako je zadovoljna načinom na koji se taj posao, za sada, odvija.

– Prezadovoljna! Nisam očekivala da će odziv biti toliko veliki. Ove godine smo intenzivno radile na svakom detalju prije nego što smo objavile brend javno.

U biznisu, kao i u životu, sve zahtjeva posvećenost i puno rada da bi doživjelo uspjeh. Svakako vjerujem da konkretno uspjehu našeg brenda doprinosi i doprinosiće to što su modeli garderobe nešto što je svakoj djevojci, ali i ženi potrebno u garderoberu, naglasila je Jovanovićeva.

Njena majka Vesna Zmijanac nedavno je izjavila da bi u ovoj godini voljela da dobije još jedno unuče, ali Nikolija nije željela da govori na tu temu jer ne voli intimna pitanja.

Sa druge strane, ne krije sreću zbog toga što se ostvarila u ulozi majke i sa ponosom govori o tome koliko je dolazak ćerkice Ree promenio.

– Sad znam i osjećam šta znači bezuslovna ljubav. Postala sam plemenitija, brižnija i ispunjenija. Sve u svoje vrijeme naravno, ali biti majka je najveća životna radost i sreća, priznala je ona.

Na kraju je rekla šta bi u Novoj godini poželjela sebi i drugima.

– Svima nam želim isto! Zdravlje, ljubav i sreću, zaključila je Nikolija prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.