EMOCIJA JE NJEGOVO DRUGO IME: Ko je dečko koji je rasplakao i naježio cijeli Balkan

Sinoć se u muzičkom takmičenju “Zvezde granda” na sceni desila magija, zahvaljujući jednom dečku.

Kroz ovo takmičenje prošli su brojni talenovani mladi ljudi. Neki su iskoristili svoje šanse, neki i dalje to pokušavaju, dok su neki zasijali u jednom trenutku i onda nestali sa ove muzičke scene.

Ali ono što se sinoć dogodilo na pozornici ostavilo je sve bez teksta i u suzama.

Fantastičan duel između Hanada Džehverovića i Isaka Šabanovića, pokazao je neverovatne muzičke sposobnosti ovih mladih momaka, kao i snagu prijateljstva i uzajamnu podršku.

Kada je na scenu izašao Isak Šabanović iz Bijelog Polja, svojom pojavom odmah je izazvao simpatije publike i žirija.

Pustio je svoj raskošni glas i zapevao prvu pesmu “Stipu Gatibo”, koju izvodi Mladen Vojičić Tifa, i bilo je jasno da je nova zvezde na muzičkoj sceni rođena.

Posle prvog stiha, Isak je dobio 5 glasova od strane žirija i podigao sve na noge.

Pored specifične boje glasa, unikatnih scenskih pokreta, najveću magiju preneo je energijom koju je nesebično delio svima prisutnima, a ni suze nisu mogle da izostanu.

Drugom pesmom, od Željka Bebeka “Oprosti mi što te volim”, potvrdio je svoju veličinu, umeće i talenat.

Da je jedan od najboljih pevača koji su se pojavili na ovoj sceni, svedoče i kometnari žirija. Marija Šerifović mu je obećala duet, Jelenu Karleušu je rasplakao, a Dragan Stojković Bosanac mu se poklonio.

Emocija koju Isak prenosi kroz svoju muziku je posebna i magična, a kada na sve to dodate i šmekerski pogled i stav, onda je jasno da je zvezda rođena.

Rok scena u budućnosti neće imati brige i verujemo da će se vratiti na velika vrata, zahvaljujući ovakvim ljudima prenosi magazin.novosti.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.