ZBOG NJEGA JE KARLEUŠA PLAKALA: Takmičar je ostavio bez teksta, Bosanac se poklonio

Nakon prvih stihova, Crnogorac je dobio glasove pJevača iz žirija, koji su ga posmatrali u nevJerici.

Takmičar iz Bijelog Polja Isak Šabanović svojim izvođenjem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” oduševio je članove žirija, a posebno Dragana Stojkovića Bosanca i Mariju Šerifović.

Kandidat čiji je mentor Aleksandar Milić Mili izvodio je pJesme “Stipu Gatibo” od Mladena Vojičića Tife i “Oprosti mi što te volim” od Željka Bebeka.

Nakon prvih stihova, Crnogorac je dobio glasove pJevača iz žirija, koji su ga posmatrali u nevJerici.

– Eh, sad, moram ustati. Ti si moj Bosanac, al’ ne vrijedi, ubi ovaj Crnogorac – konstatovao je Dragan Stojković obraćajući se suparničkom takmičaru Šabanovića.

Bosanac je učinio nešto što nikada nije do sada. Napustio je ostale članove žirija kako bi izašao na scenu i poklonio se kandidatu.

Ja sam najosporovaniji član žirija, koji nije gledao u ovaj naslov “Zvezde Granda”. Majstore, ti si sve ono što ja zagovaram osam-devet godina koliko sam ovdje, to si pokazao. Ti si pokazao da znaš šta pjevaš!

Ti si pokazao šta je estrada! I ti si pokazao što se voli muzika – pričao je uzbuđeni Stojković, pa dodao:

Majstore, sve ono što sam ganjao u studiju godinama, ti si ovdje u dva-tri minuta uradio! Bravo, momče – izgovorio je Bosanac, pred naklon Isaku.

Jelena Karleuša, takođe nije mogla da sakrije oduševljenje:

– Šabanoviću i mene si uspio da rasplačem! Ti si od večeras nova balkanska zvijezda! Čestitam – rekla je pjevačica.

– Ja ovo do sada nikada nikome nisam izgovorila, ukoliko ti za to budeš zainteresovan, ti ćeš sa mnom pjevati duet – ponudila je Marija Šerifović prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.