ZAPLAKAO KAD JE ČUO NJEN GLAS: Đorđević ne može da preboli Sanju Vučić, odmah ovo uradio

I dalje je voli!

Nikola Đorđević se ovo jutro probudio uz pesmu grupe Hurricane u kojoj je njegova bivša devojaka Sanja Vučić. Nakon što je ustao iz kreveta on se prvo uhvatio za glavu.

Podsetimo se da je sam Nikola skoro izjavio da mu atraktivna pevačica nedostaje i da se kaje što je raskinuo sa njom. Nikola je, dok je trajala pesma, par puta brisao oči, a da li je pustio suzu ili se razbuđivao to zna samo on.

Podsetimo, Nikola je nedavno otkrio cimeru Mišelu Gvozdenoviću da mu je teško zbog raskida sa pevačicom.

Meni je jako krivo što sam raskinuo sa Sanjom. Mislio sam da će mi biti lako, a onda kada sam došao ovde, samo me je preseklo koliko mi nedostaje – rekao je Nikola.

Nema šanse da ćemo se pomiriti. Naći će ona nekoga dok ja ne izađem. Nikad se nismo pomirili. Ona je htela da imamo decu, i ja sam bio za to. Imam stan i dobre prihode za Srbiju, imam minumum 1.500 evra, ali nije išlo, pucali smo.

Njoj je smetalo gde živim, bilo joj je daleko, Višnjička banja.. Neće da vozi samo troši pare za taksi, kaže da se plaši da vozi.

Vežbao sam ja sa njom – vidno slomljen je priznao bivši dečko pevačice Sanje Vučić koja je nedavno priznala da je sa tom vezom definitivno gotovo.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.