TOZOVAC OTKRIO ZAŠTO JE U 84.GODINI ODLUČIO DA SE OŽENI

Uspio je da u krugu najbližih članova porodice i prijatelja obilježi ovaj bitan dan u njegovom životu, posebno jer je u 84. godini odlučio da drugi put stane na ludi kamen.

Pjevač Predrag Živković Tozovac je ljubav sa Emilijom Mimom poslije 40 godina krunisao brakom. Čuveni Tozovac sada otkriva kako je došao na ideju da prve dane 2021. godine započne u bračnom statusu.

– Nema to veze sa godinama. Bio sam oženjen kao mlad čovjek, sa dvadeset godina. Brak tada nije uspio. Živim sa Emilijom, koju najljepše volim četrdeset godina. Imao sam jednostavno želju da krunišem jedno zajedničko vrijeme života u ljubav.

To je jedini razlog – priča Tozovac, kojem je krivo što nije uspio da napravi pravu srpsku svadbu, zbog pa**emije koja vlada u cijelom svijetu.

Ipak, uspio je da u krugu najbližih članova porodice i prijatelja obilježi ovaj bitan dan u njegovom životu, posebno jer je u 84. godini odlučio da drugi put stane na ludi kamen.

– Bilo je veselo. Veoma emotivno za mene, radovao sam se tome. Ali ova drugarica korona nije nikome prijatelj, ni nama. Zato smo to uradili najinitmnije, u stanu.

Došao je matičar, zajedno sa kumovima, i to je to. Ljubav je u pitanju – kaže pjevač koji je već šezdeset godina prisutan na javnoj sceni, te ističe da razlog vjenčanja sa Emilijom nije imovinske prirode, već iz potpuno drugog razloga.

.

.

.

.