Tara Simov i Ša završili zajedno u krevetu: Reper ne skida ruke s nje

Opa!

U ranim jutarnjim satima Tara Simov i Nenad Aleksić Ša završili su ponovo u istom krevetu i to u nikad prisnijem izdanju.

Dok su vodili razgovor o njihovim problemima, Tara je pala na reperove gr*di, a on ju je sve vreme milovao po glavi i grlio izuzetno strasno.

Od kada je ušla Nenadova drugarica Marija Bulat, Tara je nekoliko puta pokušala da sazna šta se dešava u njegovom braku sa Ivanom Aleksić, ali joj to nije pošlo za rukom. No, Tari je ovo jutro bilo bitno da je pored Ša i sve brige su joj nestale.

Inače, Tara je nedavno prokomentarisala njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša.

Moja najveća krivica je to što sam rekla da je on zaljubljen u mene. Ja sam sve htela da okrenem na šalu, i eto, došlo je do svega toga bez ikakvog povoda.

Zbog moje gl*pe izjave je danas stavljena tačka na naše drugarstvo. Ljudi mogu da misle da sam zaljubljena, briga me, ja njegov komentar pamtim, a sada niko ko je to rekao ne mora da se druži sa mnom.

Ima tih nekih gl**ih priča po kući da imam zaljubljene poglede, da se raspravljam sa Sandrom, Vuko i ostalo. Ja nemam nameru da nastavim sve ovo, sve je bila šala, smejala sam se, sprdala sam se i to je to. Ja ću zamoliti sve zadrugare da niko ništa ne pita, ja ću odgovarati novinarima i gledaocima – objasnila je Simova

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.