Suzana Mančić liniju dovela do savršenstva, a u 2021.godini poželja samo jedno

Suzana Mančić na instagramu je objavila fotografiju i poželjela samo jedno u 2021. godini:

“Predstavljam vam ekipu moje emisije Suzanin izbor. Krenuli smo pre šest godina i evo nas, sa Deda Mrazom, sa nasim robotom, da vam svima pozelimo srecnu, zdravu i dobru godinu.

Ne odustajte od svojih snova, ne gubite nadu u bolje dane koji su pred nama. Srećna vam 2021.godina!!!”

Ono što su svi primijetili je da ona izgleda savršeno, a nedavno je priznala da je zahvaljujući strogoj dijeti smršala.

Suzana Mančić ima 63 godine i nije joj više lako održavati liniju.

Ispričala je kako je odlučila smršavjeti te kako je uspjela u samo osam dana s 80 doći na 75 kilograma, a objasnila je i kako.

Suzana se podvrgnula strogoj dijeti na kojoj jede uglavnom zeleno povrće i pije suplemente, a zabranjeno joj je sve slatko, čak i voće.

“Jutro uvijek započinjem toplom limunadom i vrećicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svježi krastavac.

Imala sam 80 kilograma, a cilj mi je da dođem do 70 kilograma. Na dobrom sam putu, sada vaga pokazuje 75 kilograma”, ispričala je za Kurir.

Istaknula je da joj je večera najobilniji obrok.

“Ljudi se čude zato što je večera tijekom ove dijete najobilniji obrok, ali vjerujte mi da radi! Šećeri ne dolaze u obzir, a zabranjeno mi je čak i voće. Od povrća je dozvoljeno samo zeleno: brokula, rukola, zelena salata i špinat!

Pojedem i komad ribe ili crvenog mesa. Čajeve i kavu mogu da pijem tijekom cijelog dana, naravno bez šećera. Dozvoljena mi je i čaša vina, ali samo jednom tjedno”, ispričala je.

Suzana kaže da joj tako stroga dijeta nije utjecala na energiju, no da ne smije trenirati ni trčati, već joj je preporučena samo lagana šetnja ili masaža.

Priznala je da inače voli svašta jesti, no da se odlučila na dijetu kad je primijetila da je dobila više od 10 kilograma.

“Ipak sam televizijsko lice. Od mene se traži da izgledam dobro, ali da se razumijemo, ne želim manekensko tijelo. Treba uzeti u obzir moje godine i zdravlje, tako da neću pretjerivati s mršavljenjem”, rekla je.

Sad i kad ide kod prijatelja na večeru, nosi svoju hranu.

“Svi su mi se smijali kad sam to uradila. Ali ja sam karakter i ne želim kršiti pravila.

Ne dajem sebi oduška, nijednom tijekom dijete nisam pojela meso s roštilja ili slatkiše. Time bih pokvarila dijetu”, zaključuje prenosi expresstabloid.

.

.

.

.