SLOBA RADANOVIĆ PRIZNAO ZBOG ČEGA NE MOŽE DA KONTROLIŠE SUZE

Pjevač Sloba Radanović gostovao je ovog jutra kod Predraga Sarape i Svetlane Grubor u “Novom jutru”, a tom prilikom Radanović je otkrio i kako je proveo novogodišnju noć.

Sloba je tokom izlaganja otkrio i koliko mu je nastupa otkazano u proteklom periodu.

Vrlo burno (smijeh) uz Pinkovo novogodišnje veselje – otkrio je Sloba kako je dočekao Novu godinu, pa dodao: Od marta nam je baš dosta nastupa otkazano, brojali smo nešto i to je oko 90 nastupa i to je baš velika cifra, ali to nije bitno, samo da ovo sve prođe – rekao je Sloba.

Svjetlana ga je zatim upitala i da li je tokom dočeka pjevao svojoj ljepšoj polovini Jeleni Đuričanin.

Ja uvijek pjevam, mislim da sam joj i dosadio koliko pjevam. Ona voli balade da joj pjevam, kao što je ova moja nova, ali i balade nekih mojih starijih kolega. Ja baš volim ljubavne pjesme, kao što su Džejeve, Šabanove… Bitno je da mi se pjesma dopada – dodao je Sloba.

Zatim je Sloba otpjevao pjesmu “Stari” koju je posvetio pokojnom ocu, a nakon toga Radanović je voditeljki Svetlani Grubor poručio da ne može da se ne rasplače kada pjeva ovaj hit.

Ovo je baš emotivna pjesma – izjavila je Svetlana.

Jeste, ja ne mogu da se ne rasplačem kad je pjevam. Ovo je drugi put da je pjevam uživo. Ja sam izašao na scenu u jednoj emisiji da je otpjevam i stala mi je knedla u grlu – rekao je Sloba i tako potvrdio da očevu sm*t još uvek nije prebolio prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.