SLAVICA ĆUKTERAŠ JE SAMOUVJERENA: Što sam zrelija, to bolje izgledam

Pjevačica se ne osvrće na kritike zbog provkativnih fotografija.

Slavica Ćukteraš kaže da je sretna i zadovoljna, te da je to formula zašto sija i obećava da će jaču polovinu pokazati kada bude bila spemna.

– Ne može da se ne podvuče neko pitanje o mom privatnom životu, a znate da ja o tome nikad ne pričam. Ja sam emotivno ispunjena žena – imam kćerku koju volim najviše na svijetu, porodicu, prijatelje i prema njima osjećam veliku ljubav koja mi je uzvraćena.

Emotivni plan ne mora da se odnosi samo na partnera i ne moramo da budemo definisani kroz to. Ali, ne sumnjam da ćete saznati kada budem imala nekog pored sebe, a možda i imam, samo ga dobro krijem – kaže Slavica.

Dodaje da je sretna žena i da zbog toga emituje dobru energiju.

– Kad je žena sretna i zadovoljna svojim životom, onda uvijek sija. Šalu na stranu, mada se ne šalim, znate da sam ja neko ko se fizički ne mijenja, a valjda je ona izreka da žena što je zrelija, ona bolje izgleda.

Trudim se da vodim računa o tome šta jedem, mada nisam neko ko sebi brani bilo šta, treniram koliko mogu, a i imam malo dijete, tako da sam uvek fizički aktivna.

Pjevačica se osvrće na to što su joj fotografije na Instagram profilu sve više provokativne.

– Ne znam što se tolika pomama podigla zbog mojih fotografija, ne radim ništa što ne radi i ostatak svijeta. Ali, valjda zbog toga što sam poznata ličnost, to je onda više propraćeno, šta da radim. Bitno je da je slika lijepa, ako će već završiti u novinama, zar ne?

Na komentare više i ne reagujem, iskrena da budem, jer svako ko ima potrebu da pljuje nekog zbog toga kakvu je fotografiju objavio, pa ta osoba onda nema ništa pametnije da radi.

Ako im je lakše da mene negativno komentarišu i to ih čini srećnim, onda samo neka izvole – dodaje Slavica prenosi expresstabloid.