LEPA BRENA: Brišem ovu godinu iz kalendara

Pjevačica Lepa Brena, sumirala je 2020. godinu koja iako teška i sumorna, po nju srećom, nije bila loša.

– Pridružujem se svima onima koji su izbrisali iz svog godišta i kalendara ovu godinu i iskreno se nadam da će ova 2021. godina krenuti sa novom kreativnošću, novom, pozitivnom energijom, i jednom ljubavlju i empatijom, a željom da radimo i stvaramo i da možemo da pomognemo jedni drugima – izjavila je ona i dodala da je ovo defiinitivno najduži period da nije nastupala i imala kontakt sa publikom.

Brena je iskoristila ovaj period da što više vremena provede sa porodicom, kao i da nadoknadi sve ovo što je godinama propuštala pa je tako za nju 2020. bila godina putovanja i opuštanja, Ipak, ona tvrdi da je bilo čega što je previše brzo dosadi, pa tako joj je i odmora dosta.

– Moji odmori su uvijek bili na par dana ili deset ako se dogovorimo godinu dana unaprijed, ali ja sam sada nadoknadila sve odmore koje sam propustila zadnjih četrdeset godina i iskreno da vam kažem, ni previše odmora prosto ne prija.

Ova godina je bila kompleksna, ne samo za nas nego za cijeli svijet i nadam se da ćemo ući optimistički ali i racionalno u ovu godinu – navodi pjevačica.

Brena se dotakla i svog 60. rođendana za koji tvrdi da je bio jedan od najljepših, imajući u vidu da je ovo prvi rođendan koji nije provela na koncertu, već sa porodicom.

– Moram iskreno da kažem da sam ovaj rođendan provela nikad ljepše, bez neke pompe i previše ljudi. Pozvala sam samo one koji su na neki način ostali veoma bliski prijatelji – prisjetila se diva i dodala:

-Uglavnom sam ja ispunjavala želje mnogima. Ovo je bio poseban trenutak i nadam se da će svi sljedeći rođendani biti tako organozovani da ja ne zabavljam nikog nego da se konačno malo zabavljam ja prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.