KATARINA GRUJIĆ 2020.GODINU PAMTI PO LIJEPOM: “Donijela mi je najljepšu stvar – ljubav”

Katarina Grujić, jedna od najatraktivnijih i najperspektivnijih pjevačica mlađe generacije.

Kaže, u 2020. je shvatila puno toga – da zdravlje nema cijenu, da porodica mora biti ispred svega, ali i da se ljubav dešava i onda kada joj se najmanje nadamo.

Kakva ti je bila 2020. godina?

– Mislim da je to godina koja je na sve uticala veoma loše i da nije jedna od onih na koju možemo biti ponosni. Ipak, za mene je ona bila lijepa, jer mi je donijela najljepšu stvar – ljubav.

Šta se dešava sa tvojom karijerom trenutno?

– Počeli smo da radimo na mom drugom studijskom albumu, ali smo nažalost prekinuli zbog korona vi**sa. Iskreno se nadam da će ova pošast uskoro proći, pa da obradujem svoju publiku i fanove novim pjesmama i spotovima na kojima sam počela da radim.

Šta sebi želiš u ovoj godini?

– Možda zvuči kao kliše, ali svake godine želim samo zdravlje, ljubav i sreću! To su stvari koje su najbitnije, a koje ne možemo da kupimo i ne možemo ih imati uvijek. Deda Mraz ima moj spisak želja, i on nije predugačak.

Od dečka sam već dobila ono sto sam tražila, ali vam ne mogu otkriti o čemu je riječ.

Koga bi povela na Severni pol, da možeš?

– Sama definitivno ne znam šta bih radila na Sjevernom polu, ali bih zato povela svog emotivnog partnera. Sa njim bih se mnogo bolje snašla, a vjerujem i da bi nam bilo jako zabavno (smijeh).

Ljubav na pravom putu!

Da li planiraš da sa dečkom odeš „korak dalje“? Maštaš li o vjeridbi, vjenčanju, djetetu…?

– Ne volim previše da govorim o svojoj privatnosti, ali bih voljela da se nastavi ovako kako je sada, a sada je savršeno.

Da li više uživaš u darivanju ili dobijanju poklona?

– Obožavam prazničnu euforiju, generalno. Jako volim da poklanjam dragim ljudima i volim da ih obradujem sa što više poklona ispod jelke. Isto tako, kao što pretpostavljam i svako voli, volim da dobijem poklon.

Šta si shvatila tokom ove nezahvalne situacije koja nas je sve pogodila u 2020?

– Pandemija je donijela sa sobom i ružne i lijepe stvari. U prethodnoj godini sam imala priliku da više vremena provedem sa porodicom, da se posvetim sebi, da radim na sebi i svom zdravlju.

Kao neko ko godinama „živi u koferu“ i nikada nije kod kuće, iskoristila sam ovo vrijeme za druženje sa porodicom i prijateljima.

Shvatila sam da bez njih, kao i bez zdravlja, ništa nema smisla prenowsi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.