JEDVA SMO IZBEGLI SAOBRAĆAJNU NE**EĆU: Ana Korać i David Dragojević prisjetili se je*ive scene

Ah ti

Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju vezu pred kamerama rijalitija, a po izlasku iz “Zadruge” nastavili su da žive zajedno.

Oni su sada sabrali sve utiske godine za nama, ali i otkrili planove za godine pred nama.

Iskreno imalo je boljih godina, jedva čekamo da se ova godina završi jer imamo dosta planova za 2021 – ističu zajedno.

Na pitanje šta im se ajbolje a šta najgore desilo u 2020. godini, oni su odgovorili:

Najbolje je to što nam se na poslovnom planu sve ostvaruje, kupili smo psa kojeg volimo beskonačno i presrećni smo sto ga imamo, mnogo nas je usrećio.

A, najgore, mislim da je jedan momenat kada smo izbegli saobraćajnu nes**ću, užas, ne volim da se podsećam na to. Hvala Bogu sve je prošlo kako treba – setili su se najupečatljivijih momenata – rekli su oni, a potom otkrili kakvi su im planovi za ovu godinu:

Čekamo da realizujemo jedan veliki posao koji smo trebali ranije ali nas je korona sprečila, ali se nadam da će se uskoro situacija stabilizovati i sve će biti okej – poručio je par.

Koraćeva se osvrnula na posao, te je istakla da veoma dobro zarađuje.

Sto se tiče posla nama je nikad bolje, ja sam stvarno prezadovoljna, jer radim bas mnogo reklama, a i većina ljudi ulaze u marketing a to je moj posao tako da se ne žalim, David takođe se bavi treninzima i ishranom, bas mu lepo ide. Samo tako neka ostane i super – rekla je Ana.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.