HTJELA JE DA NAPUSTI ŠKOLU, P**ANI GOSTI SU JE VRI**ĐALI, VRAĆALA SE NA ČASOVE PRAVO SA NASTUPA: Tijana ee prošla trnovit put do zvijezda

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM, obilježila je godinu koja je za nama hitom Žena od sultana, a zbog sna koji danas živi mnogo je propatila tokom srednje škole.

Naime, iako joj je u osnovnoj školi falila jedna ocjena da bude vukovac, sve to se promijenilo kada je već sa 15 godina počela da pjeva na privatnim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima, zbog čega je popustila u školi.

– U prvi mah sam bila presrećna što radim, što imam svoj dinar i ne zavisim od roditelja. Prvi honorar mi je bio 200 evra i odmah sam ga potrošila na garderobu za slijedeći nastup.

Bila sam puna elana, brzo sam učila repertoar i bila veoma tražena. Međutim, došao je period kada više nisam mogla da izdržim – počela je priču Tijana za Hit Informer.

– Dešavalo mi se da pravo sa nastupa idem u školu. I sad mi je teško kad se sjetim toga. Zamislite, završim nastup, putujem četiri-pet sati kolima, utrčavam da obučem trenerku, skinem šminku i pravac u školu na prvi čas.

Pitala sam mamu da krenem vanredno u školu, ali mi je ona rekla: U školu moraš da ideš, po cijenu toga da prestaneš da pjevaš. Učenje ti je obaveza broj jedan! – dodala je Milentijevićeva.

– Bila sam ljuta na nju, ali mama je istjerala svoje, a ja sam joj danas zahvalna na tome što mi nije dala da odustanem od škole. Razredna je imala razumjevanja za mene jer je njen sin klavijaturista u jednom bendu, pa je znala koliko je to težak posao.

Ali osim nje, podršku nigdje drugdje nisam imala.

– Ostali profesori su me kinjili. Bili su ljubomorni i sujetni. Kod njih sam morala da se pomučim za ocjenu. Na sve to, na nastupima su me pi**ni gosti vri**đali, p**vali, nazivali pogrdnim imenima, a kada bi se otrijeznili, izvinjavali bi se.

Ali niko me nije fizički na**dao, vukao za rukav ili gurao pare tamo gdje ne treba – nastavila je priču pjevačica.

– Mama i tata su me naučili kako treba da se ponašam i imali poverenja u mene da nikome neću davati povod da se prema meni loše ophodi prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.