EVO OD KOGA JE LEPA BRENA DOBILA NAJLJEPŠI POKLON ZA NOVU GODINU: “Imam razlog da budem sretna…”

U novogodišnjem intervjuu, Lepa Brena je dala zanimljiv odgovor na pitanje o najljepšem poklonu koji je dobila ovim povodom.

– Više volim kada kupim poklon za nekoga ko zna da se raduje, a kome je nedostajalo upravo to što sam mu namijenila. Postoje sitnice koje čovjeka obraduju toliko da ta radost zaista vrijedi najviše – istakla je pjevačica za Večernje novosti.

– Ja sam se nekada više radovala cipelama koje mi tata kupi u prodavnici nego danas bilo čemu.

Kada je riječ o protekloj 2020. godini, Brena ističe da ima mnoštvo razloga za sreću i pored pandemije korona vi**sa koja je, nažalost, obilježila protekle mjesece.

– Imam razloga da budem srećna, jer su mi djeca zdrava i na dobrom putu da pronađu sebe na pravi način. Još uvijek niko nije uspio da spasi svoju djecu od padova koji su bitni koliko i usponi, ali to je dio njihovog životnog puta.

Pamtiću 2020. kao godinu u kojoj sam imala priliku da sjednem i vratim film. Uspjela sam da se okrenem svom zdravlju i posvetim pažnju sebi i suprugu, pročitam mnogo knjiga, napravim sebi nove strategije i planove – dodala je pjevačica prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.