NOVU GODINU DOČEKALI U BOLNICI: Muž Ane Bekute se oglasio iz bolnice, evo šta se desilo

U bolnicu je primljen sinoć, nešto prije ponoći.

Milutin Mrkonjić, partner pjevačice Ane Bekute, sinoć je hospitalizovan. On je primljen u KBC Dragiša Mišović zbog visoke temperature i upale pluća, a u razgovoru za Pink.rs otkrio je detalje o svom zdravstvenom stanju.

Dobro sam, nepromjenjeno! Dobro sam, čujete me i sami, čim se javljam na telefon. U bolnici sam i dalje, imam upalu pluća, ne znam koliko ću još biti ovdje…

Vjerovatno čekaju doktori da vide šta i kako, da sve to isprate, a ja ih, iskreno da vam kažem, ništa ni ne pitam – disciplinovan sam, ćutim i slušam šta mi kažu.

Ja tako radim, kad sam u bolnici – tu sam gdje jesam, slušam doktore i to je to – kaže Mrkonjić, koji je novu 2021. godinu dočekao u bolnici.

Sinoć sam imao visoku temperaturu, više od 38… I u bolnicu sam primljen prije ponoći,tamo negdje oko 22h. Odmah su me testirali na koronu, ispostavilo se da samnegativan, Bogu hvala, ali su valjda vidjeli neke promjene na plućima, pa hoće davide to, šta je i kako.

Testirali su i Anu, takođe, i ona je negativna, Bogu hvala. Biće sve kako treba, samo da je prošla ona godina… – izjavio je Milutin.

(expresstabloid)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.