Milica Pavlović ušla u Novu godinu sa velikom tugom: “Izgubila sam čovjeka svog života…”

Popularna mlada pjevačica Milica Pavlović je 2020. godine, kao i svake, vrijedno radila na svojim projektima. Godina za nama je ljudima odnijela mnogo toga, a Milica je izgubila jednu od najvažnijih osoba u svom životu, svog dedu.

Publika je kroz njene priče proteklih godina uspjela da stvori sliku o njenom dedi, kako se ona često zahvaljuje babi i njemu što su je izveli na pravi put. Prije ulaska u 2021. godinu, pjevačica je ispričala koliko joj je teško pao gubitak voljene osobe.

Ja sam veliki borac i veliki optimista. Uvijek gledam bolje sutra, nisam spremna da pričam još na tu temu. Treba mi vremena, u fazi sam suočavanja sa tim što se desilo. Teško mi je, izgubila sam čovjeka svog života, i dan danas ga zovem “Moj dude”.

Ali znam i da bi on volio da ja budem ovdje, to je bio moj deda. On me je naučio da budem borac, ono što sam danas dugujem baki i deki – ispričala je Milica, koja dodaje da ne pokazuje često ljudima svoju slabiju stranu:

Kad dođem kući, samo želim mir i tišinu i to je to. Sama sa svojim mislima, raščistim ih u glavim, legnem mirne savjesti. Napravim sebi neki rokovnik u glavi. kad plačem, to se dešava dva puta godišnje, kada mi se sakupi sve.

Volim više da se smijem . Ne pokazujem ljudima slabosti, kada im to pokažete, napašće vas – istakla je atraktivna pjevačica.

Milica je osoba kojoj prija kontakt sa ljudima, jer voli da dijeli svoju energiju.

Ja sam osoba koja voli da zagrli i poljubi ljude, osoba koja, čak i kada odem da nastupam, dozvoljavam ljudima da mi priđu, u granicama normale. Živim za tu razmjenu energija, da ljudi koji mi znače u mom zagrljaju vide koliko ih volim, osjećam njihovu bol, radost, da dijelimo sve.

Sada vam neko kaže: “Ne, stop tome”, nekom ili sebi možete nažao učiniti. To je nešto što je bolno. Ono što iskreno želim u slijedećoj godini je puno zagrljaja i poljubaca, da se još više čuvamo.

Na samom kraju, talentovana pjevačica ispričala je i da jedva čeka da se vrati nastupima, kao i da nije mirovala zbog korone.

Jedva čekam da ponovo zapjevam, baš jedva čekam. Ova godina jeste bila c**id godina, ali ja sam dobila glavnu ulogu u seriji, ozbiljnu ulogu na kojoj sam radila 4 mjeseca, spavala po dva sata.

Đavo mi ne da mira, snimila sam nekoliko spotova, uradila bezbroj editorijala… Naslov albuma smislila, biće sve super, samo sve da krene i da se vratimo našim životima – poručila je Milica prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.