Kristijan uhvatio Taru i Ša u akciji: Ispričao sve detalje, zadrugari zan*jemili

Auuu

Kristijan Golubović otkrio je zadrugarima tajnu koju je zabeležio, a radi se o Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša, za kojeg je ona nedavno rekla da joj se dopada.

Koja je to sm*ćarka! Tara u kupatilu, hvatam je tamo na stolici sa šminkom, i ulazi Ša, gleda u jednu kameru, pa u drugu, nešto joj pokazuje rukama.

Znaš kako ga je pogledala, kao da se j**u deset godina, tačno se vidi da ima nešto između njih. Ima nešto, da li od sada ili od ranije! – ispričao je Kristijan, dok su ga cimerke gledale sa nevericom.

Inače, Kirstijan i Tara žestoko su se su**bili tokom dana, te je obezbeđenje moralo da reaguje, on je ščepao Taru i bacio je na krevet. Golubović je nakon toga kaženjen dvonedeljnim honorarem.

Dragi zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan bude kažnjen dvonedeljnim honorarom zbog ag**sivnog ponašanja. Veliki šef”, pisalo je u pismu.

Izvinjavam se Tari, ona je bila jako drska. Pali smo zajedno preko stolića, ali ja nisam imao nameru.

Ja sam alergičan kada neko priđe mojim stvarima, ona je prsnula na kanađanke, na šorts i duks.

Moje stvari su skupe, a ja ne bih voleo da ih neko uništi na taj način. Da je ceo bazen izbacila u pab, ne bi bilo frke, ali ulje ne može. Ako je sujeta zbog šlaga, to je strašno – rekao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.