TINA IVANOVIĆ NAKON OPERACIJE G**DI: Kratak šorcić, tijelo za desetku

Pjevačica atraktivnog izgleda, ali i skromnog načina života posljednjih nekoliko godina posvetila se privatnom životu i porodici.

U želji da se potpuno primiri, i vrati svom prirodnom izgledu, Tina Ivanović je prije samo par mjeseci izvadila silikone iz grudi, a nakon toga je obećala jednu stvar.

– Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda (smijeh). Moram da kažem da nemam više implante, sad sam prirodna.

Mnogo je ljepše kad si prirodan… Prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne g**di… Sve prirodno – izjavila je atraktivna Tina prije nekoliko mjeseci u jedno poznatoj emisiji.

Komentari na društvenim mrežama su sjajni, svi oni koji je vole i prate konstatuju da je to najbolja odluka koju je mogla da donese, i da je danas kao potpuno prirodna ljepša nego ikad, i da je ovaj izgled ono ka čemu bi svaka pjevačica i javna ličnost trebala da teži.

Ona je prije samo par sati obradovala svoje pratioce na Instagramu, i prenijela komadić atmosfere iz svog doma!

Tina Ivanović je sigurno jedna od prvih dama sa estrade koja je počela sa ukrašavanjem svog doma povodom predstojećih prazinika.

Pojedini muškarci joj nudili pomoć za kićenje jelke, a neki su je pitali da li je rano za Novu godinu, a nisu izostali ni oni komentari koji su Tinin izgled stavljali u prvi plan.

Pjevačica je izgleda riješila da popravi sumornu atmosferu koja vlada uslijed pandemije Kovid pandemije i time donese malo radosti u svoj dom.

(Express/espreso)

.

.

.

.

.

.

.

,

.

.

.

.