BLOGERKA,PJEVAČICA, JUTJUBERKA,PLESAČICA: SVI SE PITAJU ČIME SE BAVI: Ovo je pravo zanimanje Lune Đogani

Lunu Đogani je domaća publika upoznala kao ćerku članova nekadašnje popularne grupe “Fanki Dži” – Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

U poznom tinejdžerskom dobu se predstavljala kao modna blogerka, premda je mnogi i danas peckaju pitanjem: “Kako je moguće biti blogerka bez bloga?”.

Prije četiri godine, Luna je postala zvijezda rijalitija “Zadruga”, a istom se vraćala čak tri puta, pri čemu je prvi put osvojila drugo mjesto, u drugoj sezoni je odnijela pobedu, dok je treći put otišla na imanje u Šimanovcima za pozamašan honorar, bez mogućnosti da se takmiči za prvu nagradu.

Između prve i druge sezone rijalitija, Đoganijeva se oprobala kao dizajnerka, te je javnosti predstavila kolekciju odjeće sa svojim potpisom, ali je butik ubrzo zatvoren.

Između druge i treće sezone “Zadruge”, Luna se latila i mikrofona, te je izdala nekoliko singlova i imala nekolicinu nastupa, ali je i od ovog posla odustala zbog, kako je nedavno sama istakla, negativnih komentara.

Po napuštanju treće sezone, Đoganijeva je postala vlogerka, te na Jutjubu objavljuje video zapise sa emotivnim partnerom, a uporedo zarađuje i od reklama na društvenim mrežama.

– U budućnosti želim da budem uspješna u svom poslu, koji god to posao bio. Svejedno da li će to biti reklamiranje, Jutjub ili muzika, ja smatram da šta god radim to radim dobro.

Ja sam medijska ličnost koja je u više sfera. Ne mislim da sam jedno: pjevačica, jutjuberka ili za reklamiranje, mislim da sam u više sfera. Nekako mi to dobro ide i dobro se osjećam u tome.

Želim da u tome što više napredujem, da imam što više pratilaca i ljudi koji će me angažovati za neke stvari. Kad prođe ovaj period drugog stanja, nastaviću tamo gdje sam stala.

Nastojaću da budem što uspješnija u tome što budem radila – obrazložila je Luna za “IDJTV”.

(express/espreso)

.

.

.

.

.

.

.