VIKI DOŽIVJELA VELIKO PONIŽENJE NA ROMSKOJ SVADBI: Njena kolegica ispričala sve

Da pjevači doživljavaju brojne neprijatnosti na privatnim veseljima i te kako je poznato, a Viki Miljković je jednom prilikom prošla kao bosa po trnju.

Naime, to je otkrila Nada Topčagić, tokom gostovanja u “Amidži šouu”, i to nakon što je, takođe prisutni, Ljuba Aličić otkrio kakvu je neprijatnost njegova koleginica doživjela na jednoj svadbi.

– Bili smo na jednoj svadbi u Italiji i Nadu su tjerali da pravi salatu i guli krompir iza tog šatora – ispričao je Ljuba.

– Stigli smo ranije. To je bilo u Torinu kod Dragoljuba. Bila je tu i Viki Miljković, pa smo zajedno čistile paprike – otkrila je Topčagićeva, dodajući: “Bilo je raznih stvari, da smo bježali, da je bilo krađa i prevara, bilo je bježanja kad su tamo došli da nas plja*kaju…”

– U Parizu je bilo tipovanje. Njih sedam-osam je ušlo sa maskama, rekli su nam da legnemo na pod, sve pare su uzeli i gazdi i pjevačima, i kasu su uzeli – nadovezao se Aličić.

– Crkva kod Leskovca je slavila, a Goca Božinovska je trebalo da dođe ali je kasnila, pa sam ja došla iz Tivta da je zamijenim, pjevala je tu i Zlata Petrović, Mirko Kodić je svirao, okolo je bila takva mafija… Leskovac, šuma, crkva, kiša pada, nagrabusimo svi, a najviše ja.

Goca je uzela pare unaprijed i otišla, a ja, da bih nas izvukla, kad je gazda rekao da se penjemo na sto i pjevamo, ja sam se popela sa Mirkom.

U jednom momentu se podigao i rekao: “Za mnom!”, pa smo krenuli za njim Mirko i ja, a za nama i 1.000 gostiju, pa smo krenuli oko kuće, njive, šljive… Tu je već bila noć – dodala je Nada.

(Express/espreso)

.

.

.

.