Kristijan Golubović milioner u pokušaju: Krile se hvali milionima, a moli i kumi za 300 franaka

Kristijan Golubović, koga je javnost prozvala rijaliti-kri***cem jer se od početka pojavljivanja u medijima hvalio da uživa u luksuzu čak i kada robija, ovoga puta demantovao je sasvim slučajno sam sebe jer je realnost malo drugačija.

Redakciji Srpskog telegrafa stigao je video-snimak u kojem Golubović kamči novac jer je ostao bez prebijene pare.

Ovim potezom bivši robijaš je ponovo iznenadio publiku koja od čoveka koji se hvali milionima sada čuje da moli i kuka za koji dinar.

Pošalji ako imaš 200, 300 franaka, treba mi – izjavio je Golubović u privatnoj poruci koju je poslao N. N. licu.

Golubović gotovo konstantno intrigira javnost baratanjem sumama od više stotina hiljada evra koje je zarađivao u roku od 10 minuta, do basnosolovnih suma od više desetina miliona evra, koje su, kako tvrdi, prošle kroz njegove ruke.

U jednom autobiografskom pismu priznao je da je činio nedela, navodeći da je krao, otimao da se tukao da bi sve imao.

O mom životu bi trebalo slušati dva normalna života! Na svako pitanje bih mogao da pričam i po nekoliko dana da bi slušaoci shvatili da postoji čovek koji je totalno prošetao između raja i pakla, i to više stotina puta.

Živeo sam i doživeo stvari kao iz hiljadu različitih života. Rođen sam sa supertalentima – rekao je Krile, koji je sebe nazvao antiherojem ulice:

Vrlo brzo sam postao ne kri**alac već antiheroj ulice! Pored svih i svačijih saveta, ja sam trčao po svom ubeđenju. Svet ću obići dva puta, od Japana do Los Anđelesa, trošeći suludo milione različitih valuta u društvu većinom lažnih prijatelja i hiljade žena, ovog ili onog morala.

U rijalitiju skoro svakodnevno slušamo Kristijanove lovačke priče, u koje i on sam ne veruje, pa tako nesvesno laprda o sumama i njegovom navodno laganom životu.

Ja sam četiri meseca jeo samo picu da bi izdržao ovo ovde s vama, a ne školjke, na koje sam navikao. Ja odem na Zlatibor i plaćam medveđu paštetu 300 evra kilogram i to jedem da ne bih jeo gl**osti.

O garderobi koju ja nosim i kolekcijama kod kuće bolje da vam ne pričam. U pitanju su milioni evra o kojima vi možete samo da sanjate. Ja već 10 godina stavljam na lice termalnu vodu, ona je užas skupa, ali je koristim uvek. Zato i imam lice kao beba.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.