Š*KANTNO IZDANJE DIJANE JANKOVIĆ: S**si kombinacija novopečene mame

Tako je u gurala kolica u efektnim lateks pantalonama, s**si bodiju i vrtoglavim potpeticama.

Pjevačica Dijana Janković, poznata i pod umjetničkim imenom Didi Džej, porodila se početkom jula, ali je brzo povratila djevojačku liniju i vratila se poslovnim obavezama.

Ekipa “Paparaco lova” bila joj je za petama prije nekoliko dana, nakon što je gostovala u jednoj emisiji na TV Pink, poslije čega je po nju luksuznim poršeom došao lični vozač, koji ju je odvezao do njene kuće na Vračaru.

S obzirom na to da su tog dana temperature bile iznad prosjeka za ovo doba godine, novopečena mama riješila je da vrijeme iskoristi na najbolji način i svoju nasljednicu, kojoj je dala ime Dajana, izvede na svjež vazduh.

To ne bi bilo ništa čudno da u popodnevnu šetnju ulicama Vračara nije krenula u pomalo provokativnoj odijevnoj kombinaciji u kojoj usred dana ne biste mogli da sretnete nijednu majku osim Dijane koja se, ipak, drugačije oblači, s obzirom na to ga se bavi šoubiznisom.

Tako je u gurala kolica u efektnim lateks pantalonama, se*si bodiju i vrtoglavim potpeticama u kojima je jedva hodala, posebno kada je naišla na nizbrdicu.

.

.

.

.