SAMA JE KRIVA: Zorannah povećavala gr*di,ali po svojoj želji

Asimetrične dojke može rješiti samo novom operacijom.

Zorana Jovanović Zorannah odgovarala je na pitanja svojih fanova, a jednim odgovorom sve je š*k*rala.

-Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam željela što manji implant, meni je plastični hirurg savjetovao da idem sa 450 do 500 kubika, ja sam mislila da će mi gr*di biti veličine glave.

Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da istjeram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih gr*di 6, 5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva.

To je moja greška. Sa druge strane, moje gr*di su same po sebi bile asimetrične i meni je hirurg rekao da ako želim da popravim tu asimetriju morao bi da mi radi operaciju preko bradavice, što samim tim znači da ti bradavica više nikada ne bude ista ako se operacija radi tim putem.

Bio je u fazonu, mlada si ne želim da ti uništavam bradavice, možda da ne radimo to sada, već tamo nekad kad budeš korigovala i budeš mijenjala implante drugi, treći put jer se oni mijenjaju na svakih deset godina. 

Ja sam samo željela male okrugle gr*di koje stoje čvrsto gore. Kao što vidite, moje gr*di su jako prirodne, jako mekane, na dodir ne možete ni da kažete da imam implant i to je super za nekoga ko želi prirodne.

Međutim, ja to nikada nisam htjela i ja sam bukvalno uradila tu operaciju da bih imala gr*di koje stoje gore- dodala je Zorannah i š*kirala mnoge.

(Express/ Espreso)

.

.

.

.

.

.

.

.