NADA PROZVALA SUZANU: Matora se slikala g**a, a sad joj kao nešto smeta

Pa nisam ja sad pokazala s**e, nego prije skoro 40 godina

Nada Topčagić se prije više od 30 godina fotografisala sa Suzanom Mančić na Crnogorskom primorju, i to u toplesu.

Fotografiju je prije nekoliko dana objavila na svom Instagram profilu, a kako kaže, ni slutila nije da će izazvati toliko interesovanje javnosti

Iako ima znatno više pozitivnih komentara, ima i onih koji u tome ne vide ništa lijepo.

Zorica Marković je izjavila da Nadu treba da bude sramota i da je strašno što „pokazuje s**e pod stare dane“, a Nada otkriva:

Zorica nije normalna ako je to izjavila. Stvarno ne mogu da vjerujem da je to rekla. Pa nisam ja sad pokazala s**e, nego prije skoro 40 godina. Tada sam bila mlada i lijepa i imala sam šta da pokažem – kaže Nada Topčagić.

Pjevačica je gostovala kod Ognjena Amidžića, u kojoj je uz nju trebalo da u studiju bude i Suzana Mančić. Međutim, ona je u posljednji čas javila da ne može da stigne jer je navodno zaglavljena u Bosni, a auto joj se pokvario.

Mnogo me je razočarala. Ako nije došla zbog mene i ako mi zamjera to što sam objavila fotografiju, onda je trebalo da mi to kaže.

Mada, ne znam zašto bi joj smetalo, kada je na toj fotografiji prelijepa i prezgodna, bukvalno izgleda kao Barbika. Slikala se g**a za „Ple*boj“ kad je već bila matora i to joj je OK, a ovo nije. Ne razumijem – pita se Nada i dodaje:

Meni je tog dana um**a kuma Dragana, od korone. Bile smo mnogo vezane i sutra je njena sah*ana. Cijeli dan sam preplakala, ali nisam pozvala Ognjena da mu otkažem gostovanje – rekla je Nada.

(kurir)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.