Nije joj bio vjeran: Anđelo varao Teodoru sa učesnicom prve Zadruge, gledaoci je optužili – URADILA SI JOJ ISTO ŠTO I KORAĆEVA KIJI

U rijaliti šouu “Zadruga” uvek se dođe do nekih novih otkrića, zbog kojih nastane burna atmosfera u Beloj kući.

Naime, tokom sinoćnjeg pitanja gledalaca, jedan od njih je insinuirao na to da je Anđelo Ranković varao Teodoru Džehverović dok su bili u vezi koja je predstavljena “ljubavlju iz bajke” i to sa Sanjom Stanković.

Misliš da si isto uradila Teodori, što je Ana Korać Kiji, pa te je zato ona otpratila? – postavio je pitanje zadrugarima jedan od gledalaca.

Ja joj ništa nisam uradila, niti sam ja bila neka prijateljica sa njom. Neka se on opravda što joj nije rekao – rekla je Sanja.

Dok smo Teodora i ja bili u vezi, Sanja i ja smo se samo jednom videli, a Teodora je to znala. Posle smo se viđali, a pričali smo o svojim problemima – pravdao se Anđelo.

I ja sada sumnjam u sve, jer, koliko sam shvatila, kada sam ušla u “Zadrugu 3”, oni su se videli oko 20 puta. Ovaj odnos nije druženje, to je tačno – komentarisala je Matora

Ja sam čula da je Teodora mene ogovarala i da uopšte nije imala lepo mišljenje o meni. Pričala je ni ne znajući da smo se on i ja videli – rekla je Sanja.

Moraš da se zapitaš, ako te prijateljica otprati, znači da tu nešto nije u redu – dodao je Mića.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.