Matora dohvatila Moniku u mašinu, pa je ubjeđivala o odnosu sa Sanjom

Nije joj bilo lako!

Jovana Tomić Matora pozvala je bivšu devojku Moniku Horvat, koju je na sve načine želela da ubedi u svoju stranu priče, kada je u pitanju njen odnos sa Sanjom Stanković.

Ja sam svesna da mi ne možemo da budemo prijatelji, ja sam probala, ne može. I bolje da smo probali, da znamo da ne možemo. Ja imam problem, ja Miljani nikada ne bih oprostila, pa i sutra da se pos**đam sa tobom, imam potrebu i prema njoj, jer smo sve delile.

Normalno je da je nekad pitam kako je, da li je dobro, ne da je tešim, ali da je pitam samo da li je dobro. To je normalno, a ne da spustim glavu. Ja ne želim da se sv*am sa njom, jer znam da ću da joj prebacim u sv*đi i da joj kažem nešto što ne želim, kao i tebi kada sam ti rekla da si klo**rka, a rekla sam to da bih te uvr**ila.

Mi smo mnogo bili više prijatelji u vezi, meni samo fali zagrljaj i podrška, ja sam svesno znala da će ona da uđe, ja sam i rekla da bi volela da uđe.

Ali mene u podsvesti muči to što mi nije pružila ruku, ja možda i jesam bila na početku, jer sam se nadala da ćemo se pomiriti. Ali neka bude da sam ja kriva za sve, mene nervira što ljudi ne sagledavaju mene, da – ponašam se kao ludača i nemam meru i kontrolu, ali mene to razara zbog emocije.

Ja nijednog trenutka, bila bih jako loš čovek, nemam prava. Meni je bitnije da ona bude srećna, biće mi teško, jer je volim, ali je ona srećna – rekla je Matora.

Ti si tim prijateljstvom dala sebi lažnu nadu. To što si ti meni rekla, ti si rijaliti igrač, potenciraš to, da bi ti dobila pitanje šta smo jedna drugoj rekle. Ti konstantno to radiš! – rekla je Monika.

Pozvala sam da ti kažem da sam ukapirala vezano za to. Što da prećutim, ako me to zanima? – upitala je Jovana.

Zašto te to zanima, ti imaš svojih problema? Top, misli da ti je to veći problem, nego što imaš. Mene ništa ne zanima u vezi prošlosti, kada sam videla neke stvari – odbrusila je Monika.

Njih dve su nastavile da polemišu oko njihovog odnosa, vraćajući se na stare dane.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.