EDITA O NASTUPIMA U VRIJEME KORONE: “Nije mi problem da smanjim cijenu, ali…”

Mnoge njene kolege se već mjesecima žale da ne mogu da nastupaju i zarađuju, dok su pojedini čak i spustili cijene svojih nastupa da bi odradili bilo koju svirku.

Pjevačica Edita Aradinović trenutno ne nastupa zbog epidemije korona vi**sa, a kako je rekla slobodno vrijeme provodi u studiju gdje nap**no radi na svojim novim pjesmama i albumu koji će uskoro predstaviditi publici.

Edita je do prije nekoliko godina bila članica popularne grupe “Ministarke”, po napuštanju iste ona je započela solo karijeru.

– Dok sam bila u projektu sa “Ministarkama” radila sam ono što mi se kaže, što sam po ugovoru i morala. Svaki put kada sam možda i željela da nešto drugačije otpjevam bilo mi je naređeno da to mora da bude komercijalno, jer da bi bilo hit mora da bude tako jednolično – rekla je Edita.

I sama priznaje da je od početka solo karijere eksperimentisala i da je imala petlju da publici predstavi nešto što je drugačije, odnosno nije komercijalno.

– Hvala Bogu dobila sam priliku da budem opet zapažena i da ljudi vole to što radim. Za mene nema veće sreće od toga i hvala onima koji me slušaju – kaže pejvačica.

Iako se spekuliše da je u vezi sa političarem, ona ne želi da komentariše svoj privatni život. No, Edita nam je otkrila koliko situacije iz privatnog života utiču na njene pjesme.

– Sve utiče, prosto pjesma ne može da prevari publiku. Kod mene je tako kako se osjećam tako i pjevam i stvaram. Izvor svega je svakako ljubav, a prvenstveno ljubav prema sebi. Naučila sam da volim sebe i spoznam svoje slabosti ljubavne – kaže ona.

Korona vi**s je sigurno promijenio mnogo toga, pa i kada je estrada u pitanju. Mnoge njene kolege se već mjesecima žale da ne mogu da nastupaju i zarađuju, dok su pojedini čak i spustili cijene svojih nastupa da bi odradili bilo koju svirku.

– Ja ne nastupam, da ne bi dolazila u situaciju da moram da smanjujem toliko cijenu, ja iza sebe imam veliki bend. Bolje je da sačekamo kad sve prođe. Vjerovatno ću i ja nekada morati. Nije mi problem da spustim cijenu, ali i ne radi mi se iskreno – završava pjevačica.

(Express/sd)

,

.

.

.

.