ANDREANA ČEKIĆ ZAR*TILA SA POLA ESTRADE: Kvare joj vezu i uništavaju karijeru

Ne priča sa Anom Sević, Đanijevom suprugom, Sašom Lazićem…

Andreana Čekić poznata je po velikim ska**lima. Malo pa malo prizna kako sa nekim nije u dobrim odnosima. Posljednja u nizu neprijatnih situacija dogodila se sa pjevačem Radišom Trajkovićem Đanijem i njegovom suprugom Slađanom.

Prestali smo da se viđamo pretjerano. Voljeli smo se, ali ne znam šta se tu desilo, to biste morali da pitate Slađu i njega, tačnije njegovu ženu. Zahladili su odnosi između nas – kazala je Andreana.

Andreana je između ostalog i u sv*đi sa Anom Sević, koja je kako ona tvrdi pobacala sve fotografije iz njenog stana.

Sa Anom Sević se nisam srela nakon inc**nta kada je pobacala fotografije sa Markom iz moga stana.

Sa Slađom jesam u Hrvatskoj u jednom odmaralištu. Ona se ponašala kao da se ništa nije desilo. Pola sata je provela pričajući s Markom o svemu, kao rod rođeni.

Sa mnom je progovorila možda 15 riječi, s njim 515! Meni je to bilo fascinantno u smislu i ona je iz grupe koja podržava priču da ne budem s Markom i onda dođe i šta?!

Kao da Marko to ne zna?! Slađana i ja se nismo družile dugo, ali prije toga smo jedno godinu dana počele intenzivnije da se viđamo. Dolazili smo jedni kod drugih.

Nije se ona nikad ni miješala mnogo u moje odluke, kao što ni ona to ne dozvoljava. Međutim, tada je očigledno pala pod neki njihov uticaj – kazala je Andreana koja smatra da su joj Slađa Allegro i Ana Sević neprijatelji zbog toga što su joj branili vezu sa sadašnjim partnerom Markom Miloševićem.

Osvrnula se i na sukob sa Sašom Lazićem oko pjesme “Cipele”.

Saša Lazić je tražio da mu dam sve pare od Jutjub pregleda ili će pokušati da obori pjesmu. Htio je iz revolta i na kvarno da uzme novac od mene, zaboravivši da sam sve ispoštovala što je od mene tražio.

Sastaju se moj bivši saradnik i moj bivši muž i kuju plan kako da naprave posao, da uzdignu sebe, a da naprave lošu sliku o meni. Sram me bilo što im nisam dala sve pare od Jutjuba.

Dolaze na ideju da zovu novinare da napišu da smo Marko i ja opet u sv*đi, te da ja želim da se vratim bivšem mužu, da time istovremeno i ciljano započnu promovisanje novog dueta.

Dakle, moj bivši muž, materijalista, koji je plj**ao Lazića i Emiru gura novu djevojku da snimi duet sa njim – zaključila je pjevačica.

(expresstabloid)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.