ŽENA OD SULTANA OTKRILA SVE DETALJE ULASKA U ZADRUGU: Ogromna je suma u pitanju

Sve popularnijoj pevačici Tijani Milentijević ponuđeno je da učestvuje u aktuelnoj sezoni rijalitija “Zadruga” uz veoma visok honorar, ali je ona to odbila.

Odbila sam Zadrugu, nisam pristalica toga. Uvek sebi kažem nikad ne reci nikad. Ali, ne bih se ja tu snašla. Uhvati me panika kada vidim da su oni tamo svi zatvoreni, pa njih 50 u jednoj sobi.

Nije to nešto što bih ja mogla da izdržim. Ušla bih da im pevam na zabavi, da se zabavimo, ali da budem učesnik, ne – rekla je ona.

Lepa pevačica je, takođe, na meti ljubavnih ponuda, a ona za sebe kaže da je probirljiva i da još uvek nije pronašla nekoga ko joj u potpunosti odgovara.

Ponuda uvek ima, ali nisam još pronašla onog koji mi odgovara, nešto sam probirljiva.

Nemam određeni tip muškarca, ali eto da je šarmantan, da ima lepe oči, lep osmeh. A najvažnije je i kako se ponaša prema meni – objasnila je.

Podsetimo, pevačica je dospela u žižu javnosti nakon što je izbacila pesmu “Žena od sultana”, a koja je za jako kratko vreme dostigla ogromnu popularnost. Stoga i ne čudi što je pevačica dobila poziv da učestvuje u popularnom rijalitiju.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.