Kristijanova majka završila u zatvoru zbog njega: Tamo je sačekao ho*or

Auu

Žestoki momci Dušan i Stevan Jeremić i Aleksandar Čabarkapa progovorili su o detaljima iz života Kristijana Golubovića, opisujući svoje su*obe sa zadrugarom.

U jednom delu intervjua za Balkan info, Stevan Jeremić pomenuo je i Kristijanovu pokojnu majku, Milanku Golubović.

Ja sam upoznao Kristijanovu majku, Milanku, kad je on slao tepihe koje je krao u Grčkoj. Persijske tepihe, lustere… Tako sam upoznao Milanku. To je žena bila bolja za kobinacije od Kristijana, bog da joj dušu prosti. O pokojnicima sve najbolje – rekao je Stevan Jeremić u razgovoru.

U priču o Kristijanovoj majku uključio se i Aleksandar Čabarkapa, koji je ustvrdio da je Kristijanova majka zbog njega završila u pritvoru.- On je pao za sto grama neke prašine, tu nije bilo 10 grama he**ina.

U crkvi je radio promo-predaju! Ej, zamisli koji debil treba da budeš da radiš takve stvari u crkvi. On je majku svoju zatvorio. Umesto da je rekao, moja majka nema sa tim veze, a ja šta imam, ne želim o tome da se izjašnjavam, pokazaću to u toku suđenja.

Majka mu možda ne bi dobila pritvor. Ona je bila u pritvoru i javno se oglašavala: “Bolje da sam kamen rodila nego njega” – rekao je Čabarkapa.

Ona je dobila inf*rkt i šećer u zatvoru – dodao je Stevan Jeremić.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.