ZAKOPALE RATNE SJEKIRE: Na pomolu pomirenje Tanje i Slavice

Pjevačice Tanja Savić i Slavica Ćukteraš važile su za velike rivalke između kojih je vladala još veća netrpeljivost. Na pitanje da li su i dalje u lošim relacijama, pjevačica kaže da su u korektnom odnosu.

– Oni će uvek dobijati isti odgovor od mene. Nema tu druženja, da smo mi prijateljice, ali imam lijepo mišljenje o njoj.

Dobar je čovjek, samo naše energije ne mogu da se podudare za neko druženje. S nekim ne možeš da se uklopiš – rekla je Slavica u jednoj emisiji.

Ona se dotakla i Tanjine borbe za sinove i istakla da joj je tada pružila podršku.

– Kao majka sam osjetila potrebu da joj pružim podršku, pružim pomoć. U ovakvim momentima treba pružati neku riječ, da zna da nije sama. Jako me je pozitivno iznenadila jer je sve to stoički izdržala.

Bori se za svoju djecu, nije mi ličila na takvu osobu. Sama sebe je osvjestila, kad ti tako život zada udarac. Ne, uopšte mi nije djelovala jaka. Uvijek je bila nesigurna, sve što radi, ali to su vjerovatno godine – otkrila je Ćukteraš.

Podsjetimo, mnoge kolege su stale u odbranu Tanje Savić nakon što joj je njen suprug oduzeo djecu. Javno su je podržale i uputile pomoć u ovoj teškoj borbi i porućile joj da ne odustaje.

(Express/alo)

.

.

.

.

.

.

.

.

.