Situacija je ozbiljna: Luna u strahu za bebu: Bit će kako je suđeno

Nije dobro!

Novopečena trudnica vodi računa o mnogim stvarima, pa je svoje životne navike radikalno promenila

Luna Đogani i te kako vodi računa o zdravlju od kada je saznala da čeka bebu!

Luna: “Uplašena sam, ali pazim na sve! Biće kako je suđeno!”

Naravno, situacija sa koronom je užasava, pa često pa**či i umišlja da će izgubiti bebu, ali je Marko staložen i ne paniči, pa je brzo umiri. Luna sa druge strane i te kako vodi računa.

Pazi se da ne zakači i neki običan vi**s, a o koroni da i ne govorimo. Izlazi samo gde mora, zdravo se hrani i sluša savete ginekologa i drugih lekara

Luna se baš uozbiljila, preko noći je nekako odrasla, samo misli o bebi i nekako je brižna i sada dok je beba još u stomaku – kaže nam izvor i dodaje:

Izbegava devojka i stres, ni sa kim se ne upušta u rasprave i uživa u trudnoći. Jedino baš strepi od korone, to joj je postala fobija, pa skoro nigde ne mrda iz kuće, samo pomalo izađe na vazduh – dodao je izvor, a Luna je i sama priznala da strahuje:

Uplašena sam, ali pazim na sve! Biće kako je suđeno – rekla je Luna i dodala:

Ja bih samo volela da je živo i zdravo. Sada je doba korone i malo sam uplašena zbog svega, pazim dosta na sve. Zbog toga sam skeptična, samo da bude zdravo, a što se tiče pola, kako god, šta je suđeno to će da bude…

Mi znamo, isplanirali smo imena pre nego što se ovo desilo. Dečak će da bude Luka, a devojčica Mia, zna se to već odavno.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.