Detalji o Milici Kemez: Bila je LJUBAVNICA GAZDE KLUBA u kojem je radila

Milica Kemez svojim prvim učešćem u “Zadruzi 3” izazvala je razne reakcije gledalaca, zbog njne prošlosti.

Naime, Milica je rekla da je u Švajcarskoj radila kao hostesa, ali istina je mnogo drugačija od one koju je ona ispričala u samom rijalitiju.

Njena cimerka iz Švajcarske Katica Sekovska ispričala je čime se zapravo Milica bavila i na koji način je dolazila do novca.

Milica je radila kao plesačica u jednom klubu u Švajcarskoj, a bila je i ljubavnica gazde tog lokala. Međutim, nije se viđala samo s njim, nego je bila i sa drugim ljudima za novac.

Devojci koja ju je dovela u Švajcarsku i koja joj je pomogla da zaradi novac zabila je noć u leđa i preotela joj momka i prebacila ga na svoju sestru Mirelu – počinje Katica priču i objašnjava da će život sa Milicom zauvek pamtiti po lošem.

Svaki dan se sa posla kući vraćala pi**na i d**irana. Svašta je radila dok smo živele zajedno – priča Katica i objašnjava da nema mnogo istine u onome što Milica priča u “Zadruzi”. Kako tvrdi, Kemezova je bila sa muškarcima za novac, a njena uža specijalnost bili su grupnjaci.

Milica konstantno ponavlja priču da joj je novac za salon poslao jedan njen dobar prijatelj iz Švajcarske, a istina je da ju je on plaćao za s**s. Reč je o jednom bogatom Albancu koji je Milici nudio 5.000 evra za grupnjak sa njenom dobrom drugaricom – kaže na kraju Katica.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.