Kad se ovakve stvari dese, čovjek nije pametan: Sanja Marinković prvi put pred kamerma posle očeve sm*ti

Otac voditeljke “Magazina IN” Sanje Marinković, nedavno je preminuo, a ona je skupila snage da progovori o teškom životnom periodu koji ju je zadesio.

U svom prvom intervjuu nakon sm*ti oca, Sanja je istakla kako je njen tata pre*inuo posle samo 8 nedelja borbe sa bolešću.

“Kada mi se dogodio ovaj događaj, porodični, i kada mi je iznenada pre*inuo otac posle samo osam nedelja teške borbe sa strašnom bolešću. To je bio veliki š*k. On se razboleo krajem avgusta i nažalost više nije deo mog života posle dva meseca. Ovo je prvi intervju koji ja dajem” – rekla je Sanja za Pink.

“Svi su me pitali da li koristim neke tablete za smirenje i na koji način sam uspela da smirim svoj duh. Ni u tim trenucima nisam popila nijedan lek za smirenje, verovatno zato što mi je fizička aktivnost pomagala u tome.

Kada ja ostanem sama, ja sam uzimala vreme za sebe. Srećom živim blizu TV Pink gde ima dosta parkova i ja budem na čistom vazduhu. Čak i u tim trenucima, to je dragoceno” – priča voditeljka.

“Moji mama i tata su bili u braku, evo 50 godina. Znači, pola veka. Nažalost, moja mama je ostala sama posle pola veka, što je jedna ozbiljna tuga i bol, ali dobro, tu smo moj brat i ja i unuci koji joj život čine lepšim.

Kada tako neka osoba ode posle pola veka, ode i pola tebe. Kad se takve stvari dese, nisi više pametan” – dodala je Sanja za Pink.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.