KRISTIJAN I STANIJA PREVARILI NACIJU: Golubović: Sve je bio naš scenario da bismo uzeli lovu

Nakon što je javno u rijaliti-programu “Zadruga” zap*etio Staniji Dobrojević da će je ub*ti Kristijan Golubović je bio saslušan pred Osnovnim sudom u Rumi i, kako ekskluzivno saznajemo, priznao je da je sve to bio deo zajedničkog scenarija.

Nakon što je javno u rijaliti-programu “Zadruga” zapretio Staniji Dobrojević da će je ubiti Kristijan Golubović je bio saslušan pred Osnovnim sudom u Rumi i, kako ekskluzivno saznajemo, priznao je da je sve to bio deo zajedničkog scenarija.

Kako Srpski telegraf dalje saznaje, Golubović je u iskazu rekao da su starleta i on sve radili u dogovoru, te da su želeli da budu glavne face u rijalitiju i da se kompletan projekat vrti samo oko njih dvoje.

Ja sam navodne krivične prijave razumeo i ne priznajem izvršenje krivičnog dela. Dopuštam da sam izgovorio reči koje su mi ovde predočene, kao navodi krivične prijave, ali ništa od toga ja nisam ozbiljno mislio.

Ja sam učesnik rijaliti-programa i sve ono što se dešava u rijalitiju nije realan život i ne misli se ozbiljno. Radi se o glumi i o sceni u kojoj mi učesnici igramo različite uloge.

Ja nisam niti pevač niti sportista, moja uloga u rijalitiju je da budem šoumen. A uloga koju ja glumim je najviše u vezi s nekim kriminalnim miljeom – rekao je Kristijan u tužilaštvu u Rumi, a onda je š*kirao priznanjem da su Stanija i on u dogovoru sve radili, te da su i psovke, pretnje, kao i pominjanje njegovog deteta deo njihovog scenarija da bi bili što ubedljiviji.

Mi smo osmislili naš način kako da se rijaliti vrti samo oko nas. Dogovorili smo da uradimo nešto što će podići prašinu, zainteresovati publiku i podići gledanost.

U tom svetlu ja sam izjavio te reči, ali ništa od toga nisam ozbiljno mislio. To je sve deo scenarija. Sa oštećenom Stanijom Dobrojević sam u dobrim odnosima i naravno da je nikada ne bih povredio u realnom svetu, a u rijalitiju igramo određene uloge.

Naravno da nisam ni na koji način kontaktirao sa trećim licima da povrede nju ili, na neki način, ugroze njenu sigurnost ili sigurnost članova njene porodice.

Nakon ovako ska**aloznog priznanja Kristijan je otkrio kako su on i Dobrojevićeva osmislili igricu, te ko ima koju ulogu u njihovom izmišljnom filmu.

Takođe, bivši robijaš je pomenuo i da su se on i sta**eta svesno dogovorili da u njihovu igricu ubace i bivšeg Stanijinog dečka Vladimira Tomovića da bi priča bila još interesantnija.

Sugerisali smo jedno drugom da treba da ubacimo u igru i Vladimira Tomovića jer mi u toj igri glumimo neku vrstu ljubavnog trougla u rijalitiju. Taj naš navodni su*ob, prema planu, trebalo je da traje tri-četiri meseca i nakon njenog ulaska u rijaliti da bi držao priču, odnosno gledanost, na visokom nivou.

Niko nije očekivao da će doći do krivičnog postupka i da se od jedne glume i skeča stvari ovako zakomplikuju – rekao je Golubović u tužilaštvu i dodao:

Hteo bih samo da dodam da se izvinjavam javnosti ako sam je ovim izjavama uzn*mirio i članovi moje porodice i prijatelji su se potr*sli zbog ovih događaja i još jednom napominjem da je sve ovo samo igra u cilju povećanja gledanosti, a samim tim, i dobre zarade.

Stanijine izjave povodom mog deteta su deo igre

Golubović je š**irao kada je priznao da su Stanijne uv*ede na račun njegove žene i deteta takođe bile deo taktike:

Reči koje je oštećena izjavila, a u vezi sa mojim detetom, a koje su mene navodno isprovocirale na pr*tnje, takođe su deo ove igre, a sve u cilju povećanja gledanosti.

Ono što je sada problem ukoliko bi se ovaj krivični postupak nastavio jeste to što je oštećena već potpisala ugovor za ulazak u rijaliti, a ovaj krivični postupak sada to komplikuje.

Čuli smo se pre mog ulaska da bismo utvrdili uloge

Kristijan je otkrio i da se sa Stanijom čuo pred sam ulazak u “Zadrugu 4” da bi se dogovorili oko detalja.

Ja sam se sa oštećenom čuo neposredno pred ulazak u rijaliti, negde pre mesec i po dana i više, i mi smo tada pričali o scenariju koji je i predviđen za nas dvoje.

Prema kojem ćemo nas dvoje prvo biti u su*obu, a zatim će neki drugi učesnici nju napadati da bih ja tu stao u njenu odbranu i s njom izgladio odnose – rekao je Golubović.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.