Nataša Bekvalac se okrenula vjeri: Doživjela preobražaj

Kako SC**DAL! saznaje, ona se sve više povlači u sebe i okreće se duhovnom životu.

– Nakon što joj je propao brak sa Lukom Lazukićem i nakon razočaranja koje je sa njim doživjela, Nataša se baš promijenila. Kao da je preko noći sazrela – započinje priču izvor SC**DALA! i nastavlja:

– Ona je ranije voljela provod iz izlaske, ali više nije tako. Kada ima nastupe, i živi se i lijepo se provede, a svo slobodno vrijeme koristi da provodi sa ćerkama i porodicom.

Slično se desilo i Seki Aleksić prije nego što je rodila prvo dijete. Ona od tada živi mirno i isključivo je okrenuta vjeri i porodici!

Tako se sada i Nataša okrenula duhovnosti. Čita duhovne knjige, razmišlja da počne i da posti i da se posveti pravosavlju. Djeca je jedino ispunjavaju i to je dovoljno – priča izvor i dodaje:

– Naravno, tu su i sestre, roditelji i najbliži prijatelji. Sa njima se osjeća kompletno i više uopšte ne juri za provodom. Ipak, najviše je vezana za djecu. Jedne noći je došla kasno sa nastupa, a djevojčice su bile kod babe i dede, o tome je i sama pričala.

Kako je objasnila, ako Katja i Hana nisu kod kuće, odmah osjeti njen nemir, pa je zato te noći u sitne sate tražila od oca da joj dovede djecu. U svakom slučaju, prija joj ta promjena i osjećaj da je zrela i samostalna žena koja sve konce drži u svojim rukama.

Kaže da želi samo mir i da je prevazišla lude provode i gužve. A ta mistična potreba da istražuje sopstvene duhovne sfere dodatno je smiruje i opušta – piše sk**dal.

(Express/skandal)

.

.

.

.

.

.

.

,

.

.