Hladan tuš za Minu i Janjuša: Maja Marinković i Mensur proveli noć zajedno

Kao b**ba odjeknula je informacija da je Maja Marinković poslije ljubavnog brodoloma koji je doživjela sa učesnikom “Zadruge 4” Markom Janjuševićem Janjušem utjehu našla ni manje ni više nego u bivšem cimeru iz Bele kuće – Mensuru Ajdarpašiću, koji je baš uz nju riješio da preboli Minu Vrbaški, svoju doskorašnju djevojku!

Naime, njih dvoje su se sinoć zajedno provodili u gradu poslije čega su, prema našim saznanjima, završili u njenom iznajmljenom stanu u srpskoj prijestonici, gdje su bančili do ranih jutarnjih sati.

Izvor blizak nekadašnjim učesnicima “Zadruge” otkrio nam je da je sinoć planula strast između njih, te da su se na obostrano zadovoljstvo upustili u novu emotivnu avanturu, a mi smo pozvali Maju kako bismo utiske čuli iz prve ruke.

Vi znate da ja njega jako gotivim, mi smo uvijek bili u dobrim odnosima. Mi smo uvijek bili u komunikaciji nakon rijalitija, javio mi se sada kada je došao u Beograd i dogovorili smo se da izađemo – počela je priču Maja, koja je potom priznala da su završili zajedno kod nje u stanu.

Njihov odnos ipak nije željela da konkretizuje, već se zagonetno smiješkala, čime nam je poručila da “čitamo između redova”.

Bili smo sinoć u društvu Jelene Pešić i Edisa Fetića. Po završetku izlaska smo otišli svi kod mene u stan da se družimo, sjedimo, zezamo se, pričamo i to je to.

Nakon toga su oni svi otišli kuci, ja sam ostala u svom stanu i to je sve. Mensur je super momak tako da ne vidim ništa loše u tome.

I moram da napomenem da smo se super proveli, bilo je ludo i nezaboravno – bilo je sve što je željela da nam otkrije Maja o sebi i Mensuru, bar za sada, a kako će se nadalje odvijati njihova romansa ostaje da vidimo.

(pink)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.