Lukas i Sonja opet počinju zajednički život

I dok su mediji nedelju dana unazad nagađali šta se zaista događa između Ace Lukasa i Sonje Vuksanović koji su zajedno sa ćerkom Viktorijom putovali u Rim gdje je pjevač imao tezgu na jednoj svadbi, STAR saznaje da se bivši par pomirio i da razmišljaju o zajedničkom životu!

– Aca i Sonja su prvenstveno spustili loptu zbog ćerke Viktorije koja je vezana za oboje.

Sve nesuglasice koje su imali prethodnih godina stavili su sa strane i dogovorili se da lijepo funkcionišu, sve češće su zajedno, ovo ljeto su kao prava porodica bili na moru u Hrvatskoj, a zatim su nedavno otputovali i u Rim – piše star i nastavlja:

– Kada je Lukas dobio poziv da pjeva u Italiji, odmah je pozvao Sonju i pitao je da li bi i ona i Viktorija išle sa njim na dva dana! Sonja je pristala i zajedno su otputovali u Rim preko Pariza!

Dok je Aca pjevao na svadbi, njegova bivša supruga i ćerka su iskoristile vrijeme da šetaju i šopinguju. Od kako sve češće provode vrijeme zajedno, opet su se zbližili, a njihova ćerka Viktorija stalno pita Lukasa kada će da se preseli kod njih u kuću na Bežaniji koja je poslije razvoda pripala Sonji, dok je Aca ostao u stanu na Voždovcu.

Često on i prespava kod njih, ali kako ni on, tako ni Sonja nije sigurna da li bi bilo pametno da opet žive svi zajedno. Sada se lepo slažu i boje se da bi to pokvarili možda nekim svađama ako bi opet započeli zajednički život.

Mada, kako tvrde njihovi zajednički prijatelji, uopšte nije nemoguće da se Lukas preseli kod njih, jer je Viktorija baš up*rna da opet žive svi zajedno, a i Sonjina ćerka Sofija se slaže sa tim jer ona na Acu gleda kao na oca!

– Oni pak o svom odnosu ne žele da polemišu javno, čak ni prijateljima ništa ne govore, jer smatraju da nema potrebe bilo kome da se pravdaju, ono što im je najbitnije jeste osmijeh na Viktorijinom licu, a ona je najsrećnija kada svi zajedno provode vrijeme!

Znaju kako pritisak javnosti može da utiče na njihov odnos i zato smatraju da je najpametnije da šute – piše STAR!

(Express/star)

.

.

.

.

.

.

.