Svi su mislili da imaju savršen brak, a sada je procurila najveća tajna Zorice i Kemiša

Zorica Brunclik ove godine proslavlja 50 godina karijere, a kako joj je koncert otkazan kad je počela pandemija korona vi**sa, sada je zakazala drugi za 29. decembar.

– Želim da vjerujem da će se koncert održati, ne želim da živim u ubjeđenju da nada ne postoji – istakla je Brunclikova.

Pjevačica se nada ne samo da neće otkazati nastup, već je kroz šalu poručila da će u Kombank dvorani dočekati i Novu godinu. Upravo zbog tog važnog događaja, ali i zbog viška vremena, Zorica je ispričala da tokom korone nije gubila vreme, već je poradila na fizičkom izgledu.

Njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš i ona odlučili su se za dijetu, koju je Brunclikova ocijenila uspešnom.

– Dogovorili smo se kad je počela korona, jer nemamo posla, da bar skinemo kilažu. On je smršao 14 kilograma za četiri mjeseca, a ja sam 10,5. Ponosni smo i rekli smo “super” – otkrila je zadovoljno folkerka.

Iako su dugo u braku, Brunclikova nikad ne zaobilazi da istakne kako njeguje odnos sa harmonikašem, koji traje već decenijama, a nedavno je i svoj rođendan proslavila sa Kemišom u kućnoj varijanti.

Pjevačica je zadovoljna jer suprug i poslije toliko vremena zna da je iznenadi lijepim gestovima i poklonima.

– Vjerovatno da je on neko ko dobro osluškuje, a nas dvoje smo 35 godina u braku. Datumi se podrazumijevaju, sve mi je bitno i u svakom trenutku volim da da dobijem poklon, šta god da je. I od bilo koga – ispričala je pjevačica, a onda priznala šta bi voljela.

– Moja neostavrena želja je da odem u Kinu, a Miroljub ne želi da ide na tu destinaciju. Bilo je riječi da ću sa ćerkom da odem, ali nas je ovo sad sprečilo – kaže Zorica i objašnjava šta je važno u braku.

– Spoj pogleda onoga ko vam se dopadne ne garantuje da ćete ostati za cijeli život, ali posle toga treba duše da se slože. E, naše su složene. Nas dvoje znamo da se posvađamo i te kako, naročito zbog karata.

On voli nepošteno da igra – nasmejala se Brunclikova tokom razgovora sa televizijskom ekipom, koju je ugostila na svom luksuznom imanju u Krnjači.

(Express/Srbija Danas)

.

.

.

.

.

.

.

.

.