Priznala sve u rijalitiju: Sta**eta kr*jumčarila dr*gu u in*imnim dijelovima tijela

Učesnica “Parova” Nina Prlja je u pritvoru bila četiri mjeseca, nakon čega je dobila nanogicu, pa je u kućnom pritvoru provela godinu dana.

Nakon toga ova rijaliti-zvijezda riješila je da stekne slavu i priča o svojim djelima, te je ušla u poznat zabavno-humoristički program. Jednom prilikom Nina je čak otkrila šta se sve dešavalo dok je bila u zatvoru.

Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema vještačkih trepavica, frizure, štikli, bunde…

Tamo je zimi mnogo hladno, a ljeti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vrijeme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari – ispričala je Nina tada i dodala da je svaki put pred tuširanje doživljavala stres:

Kad ideš na tuširanje, moraš da imaš nekog stražara. Ja sam imala cimerku koja me je čuvala dok se tuširam. Neke zatvorenice imaju hemijske olovke kojima vrebaju da te izbodu. Ako nemaš nekoga da ti stražari, teško tebi! Srećom, mene nisu povrijedile – govorila je Prlja.

Podsjetimo, Nina Prlja preživjela je ho*or kada je bila uhapšena zbog navodnog šverca ko**ina. Prlja je javno pričala o svemu što joj se dogodilo u poznatoj emisiji “Iza rešetaka”, te tom prilikom razjasnila da nije krila dr*gu u v*gini kako se pričalo i pisalo.

Rijaliti-zvezda priznala je krivicu i dobila je 2 godine zatvora, iako joj je zbog organizovanog kri**nala prijećeno da će 10 godina biti u zatvoru. Ostali su skoro svi pušteni.

(expresstabloid)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.